Alumni

Alumnivereniging TBK, een logisch vervolg na je studie

Sinds 2016 heeft de studie Technische Bedrijfskunde een eigen alumni vereniging. Doel van de vereniging is het vormen van een verbindende factor tussen oud studenten, docenten en oud-docenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde aan Hogeschool InHolland Alkmaar. De alumnivereniging biedt activiteiten aan waarbij leden kunnen netwerken, ervaringen uitwisselen en hun expertise kunnen vergroten. Meer dan honderd leden halen jaarlijks herinneringen op, verstevigen de contacten en netwerken er op los.

Waarom je aanmelden?

Na je studie kun je zo contact houden met je klas genoten! Daarnaast kun je zo gebruik maken van het uitgebreide netwerk van alle leden van de vereniging. We zien dat alumni leden onderling informatie delen over de aantrekkelijkheid van een werkgever, interessante banen delen of elkaar opdrachten gunnen.

De vereniging organiseert diverse activiteiten:

  • Jaarlijkse netwerkborrel met open bar;
  • Bedrijfsrondleidingen;
  • Lezingen om je kennis up-to-date te houden.

Goed om te weten

De kosten voor aanmelding zijn €25 euro per jaar. De opleiding betaald wanneer je net bent afgestudeerd de kosten van het eerste jaar lidmaatschap.

Iedereen die aan de opleiding Technische Bedrijfskunde in Alkmaar heeft gestudeerd, maar ook de huidige docenten en oud-docenten kunnen zich aanmelden als lid via de website van de vereniging: www.alumnitbk.nl.