Mix & Match Event

By 21 april 2015 Verenigingsnieuws

Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar heeft op 20 april jl. opnieuw een geslaagde editie van haar Mix & Match event ervaren !

Mix & Match event

Op maandag 20 april 2017 heeft Studievereniging Technische Bedrijfskunde opnieuw met succes het Mix & Match event georganiseerd in het AFAS-Stadion te Alkmaar. Deze editie van het Mix & Match event is ontstaan door middel van een samenwerking tussen Ondernemend Alkmaar, Hogeschool Inholland Alkmaar en studievereniging Technische Bedrijfskunde.

Ruim 400 studenten en 53 bedrijven, twee cijfers die maar weer aangeven dat een dergelijk evenement zowel onder het bedrijfsleven als onder de studenten als zeer gewenst wordt ervaren. Met studenten van alle negen technische opleidingen was het voor het bedrijfsleven een unieke kans om zich te profileren onder de studenten van INHolland Alkmaar, INHolland Haarlem en INHolland Diemen. Stageopdrachten van A tot Z, geïnteresseerden alom.

De middag werd om één uur geopend door Lesley Zwart, voorzitter van de Studievereniging Technische Bedrijfskunde Inholland Alkmaar. Na een korte introductie van Elly Konijn, Wethouder van Onderwijs in Alkmaar, werd het Mix & Match event geopend. Na deze korte introductie en een uitleg over het verloop van de dag was het de beurt aan de bedrijven. Zij waren over twee zalen verdeeld en konden hier voor de studenten van de verschillende opleidingen in 1,5 à 2 minuten een pitch geven over wat het bedrijf doet en wat zij de studenten te bieden hebben.

Na de introductie en pitches was het tijd voor de welbekende rondetafelgesprekken. Studenten komen hierdoor in direct contact met stagebedrijven en kunnen zo informatie vergaren over het stage lopen bij het desbetreffende bedrijf. Hierbij waren er drie verlichte en drie optionele rondes, waarbij de studenten langs de verschillende bedrijven gingen. Nadien was er nog een informele borrel waarbij de studenten het contact met stagebedrijven op informele wijze konden doorzetten.

Geïnteresseerd in de volgende editie van het Mix & Match Event op 20 april 2018?
Schrijf je via deze link dan snel in!

Aanwezige bedrijven op het Mix & Match event 2017: 

De bedrijven die aanwezig waren op het Mix & Match event kunt u hieronder vinden: