Mix & Match

Het grootste stage-event van Inholland

Het Mix & Match event is een evenement waar studenten en bedrijven samen komen. Voor de bedrijven is dit de uitgelezen kans om studenten te laten weten wat het bedrijf doet en wat een bedrijf zoekt in een stagiair. Voor de student is dit de uitgelezen kans om zichzelf te presenteren aan het bedrijf en op zoek te gaan naar een leuke stageplek voor stage 1, stage 2 en afstuderen. Voor studenten is het ook mogelijk om te zoeken naar een projectbedrijf voor een van de halfjarige projecten die de student moet uitvoeren.

Het Mix & Match event wordt georganiseerd door het bestuur van de vereniging en studenten van de opleiding zelf.

Grote Mix & Match

De organisatie Mix & Match organiseert het ‘grote’ jaarlijkse 2-daagse bedrijvenevenement waarbij zo’n 500 studenten en 100 bedrijven aanwezig zijn. Het grote Mix & Match event is niet alleen voor de studenten van Technische bedrijfskunde. Alle andere TOI-opleidingen zijn hier ook welkom. Een van de twee dagen is voor de studenten van de BFL-opleidingen. Kortom het grootste evenement van Inholland waar studenten van alle soorten disciplines met bedrijven kunnen Mix & Matchen.

Kleine Mix & Match

Het kleine jaarlijkse Mix & Match event wordt in mei gehouden voor onze sponsoren en TBK-studenten. Het doel van deze mix and match is om de eerste jaar studenten een kans te geven een goede stageplek te vergaren voor het begin van het tweede jaar. Daarnaast kunnen alle andere jaren aansluiten voor het zoeken van een stage of projectbedrijf.