Nieuwe studenten

Welkom bij de opleiding Technische Bedrijfskunde te Alkmaar

Op deze pagina is alle informatie te vinden die je nodig hebt voordat je begint met de opleiding. Lees deze informatie goed door en schrijf de datum van de introductieweek in je agenda.

De introductieweek wordt georganiseerd door drie tweedejaars studenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde. Zij gaan er weer een onvergetelijke week van maken, zodat iedereen met een goed gevoel aan de opleiding kan starten. Lees de welkomstbrief goed door om te weten wat deze week inhoudt. Let op: deze week is verplicht vanuit school. De welkomstbrief kun je hier vinden.

Wij van het bestuur wensen jou heel veel plezier en succes tijdens de opleiding!

Namens het bestuur: Jordy Spaander, Djinda Timmer en Melissa Kikkert

 

Inschrijven

Schrijf je via de onderstaande link in voor de introductieweek. Zorg wel dat je eerst de welkomstbrief heb gelezen. Deze kun je hier vinden.

 

Facebook

Word alvast lid van onze besloten Facebook groep en like onze Facebookpagina. Zo blijf je altijd up-to-date van de ontwikkelingen binnen onze opleiding en studievereniging.

 

Gedragscode

Tijdens onze studiereizen en de introductieweek is het de bedoeling om elkaar beter te leren kennen, zodat je een leuke studietijd bij Technische Bedrijfskunde tegemoet gaat. Lees daarom even onze gedragscodes door, zodat je op de hoogte bent van wat er van jou wordt verwacht tijdens de reizen. Download ze hier.