Bunge Loders Croklaan

Production Admin Support

Over het project

Als Production Admin Support parttime werken in een internationale organisatie met een productieomgeving? Wil je graag werken met SAP, schakelen tussen verschillende afdelingen en ruimte voor eigen input? Bekijk dan onderstaande vacature!

HBO-studenten opgelet! Volg jij een studie in een financiële richting, wil jij interessante werkervaring op doen en een mooi salaris verdienen? Wil jij ’s ochtends werken en ’s middags tijd over hebben voor je studie? Lees de vacature en solliciteer direct!

Wat ga je doen als Production Admin Support?
Productie is een essentieel onderdeel van onze organisatie. Zonder productie kan er immers niks worden verkocht. Zodoende is het ook belangrijk om bij te houden hoeveel er wordt geproduceerd en wanneer de fabriek stil staat(downtime). Als Production Admin Support beheer jij dagelijks de administratie van onze fabriek en lab. Middels Excel registreer je de aan- en afvoer in de fabriek. Eveneens maak je de productie rapportages in hetzelfde systeem. Vervolgens verwerk je de rapportages en downtime in SAP. Tevens kijk je naar de benodigdheden. Met behulp van SAP bestellen wij chemicaliën en materialen. Ook gebruiken wij SAP voor het afnemen van diensten. Hiervoor heb je contact met verschillende leveranciers en dienstverleners.

Als Production Admin Support werk je nauw samen met de afdeling productie en met name de productieleiders. De medewerkers van productie delen de nodige informatie over downtime en andere relevante zaken. Dat geeft je ook de mogelijkheid om de veiligheidspullen aan te doen en de fabriek te bezoeken. Daarnaast wordt eigen initiatief enorm gewaardeerd. Als organisatie staan wij open voor nieuwe ideeën. De Production Admin Support werkt parttime, het gaat om 20 uur per week verdeeld over 5 dagen. Je begint in de ochtend en in de middag ben je vrij!

Wat zegt jouw toekomstige Manager of deze rol?

De Production Admin Support heeft veel interactie met collega’s. Het is een veelzijdige baan en je zit nooit in een sleur. Je bent betrokken bij alle facetten van de fabriek. Je werkzaamheden zijn zeer relevant en worden ontzettend gewaardeerd binnen de organisatie. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen inbreng. Kortom, een leuke positie met veel afwisseling binnen een mooie organisatie!

Wat wij je bieden

Een uitdagende baan met veel afwisseling binnen een internationale organisatie, waarbij je ook veel vrije tijd hebt. Wat mag je nog meer verwachten van Bunge?

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Een bedrijfscultuur waarbinnen het ontwikkelen van jezelf door middel van opleidingen wordt gestimuleerd;
  • Een platte organisatie met korte lijnen waarbinnen eigen initiatief wordt gewaardeerd en je volop de ruimte krijgt om je eigen functie in te vullen;
  • Een parttime positie voor 20 uur in de week;
  • Collega’s die helpen en ondersteunen.

Wat vragen wij van je

Als persoon ben je toegankelijk, leergierig, werk je graag samen en neem je initiatief. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Wat we verder graag op je CV willen zien is:

  • Minimaal MBO administratie niveau 4;
  • Minimaal 3 à 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke positie. Ben jij HBO-student in een financiële richting en heb je nog weinig relevante werkervaring? Dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren!
  • Vloeiend in Nederlands en Engels zowel in woord als in geschrift;
  • Ervaring in de (proces)industrie is een pré;
  • Ervaring met SAP en Excel is een sterke pré.

Belangstelling

Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Robbert Groenendijk, Talent Acquisition Specialist, via telefoon (06 – 48 23 82 51) of mailen naar Robbert.Groenendijk@Bunge.com.

Solliciteer nu