Handicare Stairlifts

Vacature Raildesigner

Over het project

Handicare Stairlifts is één van de internationale marktleiders waar elke dag zo’n 250 vakmensen werken aan de beste trapliften. In 2019 hebben wij meer dan 45.000 Handicare trapliften geproduceerd en geïnstalleerd zodat onze klanten veilig en zelfstandig in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Vanuit Heerhugowaard (NL) en Kingswinford (UK) ontwikkelt, produceert en verkoopt Handicare Stairlifts trapliften voor alle soorten trappen, overal ter wereld. Handicare Stairlifts is actief in 32 landen en heeft vestigingen in Nederland, Verenigd Koninkrijk, China, Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland.

Wat ga je doen?

Als tekenaar bij Handicare houd je je bezig met raildesign. Alle trapliften zijn maatwerk. Nadat een traplift is ingemeten, ontvang je de computermaatschets. Deze vertaal jij in een railbaan. Je houdt hierbij rekening met de mogelijkheden én de beperkingen van de specifieke trapsituatie, productiemogelijkheden en de kostprijs. Waar nodig voer je overleg met verschillende afdelingen.
Wat verwachten wij van jou?
– Jij hebt affiniteit met techniek en technisch inzicht;
– Je hebt in ieder geval basiskennis van Autocad;
– Jij kan snel en accuraat werken;
– Je bent flexibel inzetbaar (8 tot 24 uur per week);

Wat bieden wij?

Een baan bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is. Mooie baan om op jou cv te zetten!

Je interesse gewekt in bovenstaande vacature?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lisanne de Haas, telefoon (072) 576 8888 of kijken op handicare-trapliften.nl.
Mail jouw sollicitatiebrief met cv naar: banen@handicare.com

Solliciteer nu