HVC Groep

Vacature junior adviseur risicomanagement & verzekeringen

Over HVC Groep

HVC is een duurzaam energie- en afvalbedrijf van 44 gemeenten en 6 waterschappen. De kerntaken: aandeelhoudende gemeenten en waterschappen als partner ondersteunen bij de transitie ‘Van Gas Los’ en de verduurzaming van het afvalbeheer. Zo zet HVC stappen naar een circulaire economie.

Wat ga je doen?

De afdeling Risicomanagement en Verzekeringen draagt zorg voor een effectief risicomanagement binnen HVC en is verantwoordelijk voor het afsluiten en beheren van de verzekeringen voor het gehele bedrijf en de afhandeling van schades. Als junior adviseur risicomanagement & verzekeringen handel je zelfstandig schadedossiers af. Daarnaast lever je een bijdrage aan het risicomanagement programma door het faciliteren van risicoworkshops en risico analyses in diverse business units en projecten. In deze afwisselende rol verricht je analyses en adviseer je op zeer diverse werkprocessen en projecten en werk je samen met collega’s van andere afdelingen. Je ontwikkelt je kennis op de vakgebieden van Risicomanagement & Verzekeringen middels training on-the-job en er zijn voldoende mogelijkheden om ook externe trainingen en opleidingen te volgen. Omdat je je bezighoudt  met verschillende afdelingen, ben je ook bereid om met enige regelmaat naar de verschillende HVC locaties te reizen.

Wat bieden wij?

– €2.690 – €3.703 bruto per maand;
– 32 – 38-urige werkweek;
– Pensioenregeling, reiskostenvergoeding;
– 8% vakantiegeld en 3,45% eindejaarsuitkering;
– Uitdagende werkomgeving;
– Werken bij een duurzaam en innovatief bedrijf;
– Een functie waarin je het bedrijf over de breedte leert kennen;
– Flexibel werken in overleg mogelijk. 

Je interesse gewekt in bovenstaande vacature?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gwen Holtjer, telefoon 072 – 541 13 11 of kijken op https://www.werkenbijhvc.nl/

Solliciteer nu