Detailresult 

Vacature helpdesk ICT

Wat ga je doen

Wij zoeken iemand die graag collega’s helpt. In een dynamische branche waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen is het belangrijk dat apparaten en systemen werken. En als ze dat niet doen? Dan komt onze helpdesk tot de redding!

Jouw (bij)baan als medewerker helpdesk
Als medewerker helpdesk ben jij het eerste aanspreekpunt voor ICT gerelateerde vragen en storingen vanuit onze winkels, distributiecentra, productiebedrijven en hoofdkantoren. Hierbij kan je denken aan vastgelopen kassa’s of problemen met inloggen. Ofwel problemen met computer software,- hardware en communicatietechnologie.

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een team van ongeveer 10 collega’s aan de hand van de handleidingen en procedures. Op deze manier kan jij efficiënt te werk gaan; door de juiste vragen te stellen kun je de melding inzichtelijk krijgen en vervolgens zelf oplossen of de juiste afdeling of leverancier inschakelen.

Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur. Wij zoeken iemand die in overleg doordeweeks 1 of 2 dagen wil werken, vast op zaterdag kan en op zondag standby dienst kan draaien.

Wat wij je bieden

Werken bij een organisatie die opereert in de zeer dynamische hedendaagse supermarktwereld
Meer dan 20.000 collega’s op meer dan 300 locaties. Dat leidt bij Detailresult Groep tot een complexe ICT-omgeving. Of zoals we het zelf noemen: een uitdagende ICT-omgeving.

Het bedrijf is volop in beweging en ontwikkeling, waardoor enthousiaste en gemotiveerde medewerkers volop de kans krijgen om zich te ontplooien en door te groeien. Naast een interessante functie in een groeiend bedrijf met professionele collega’s en een informele werksfeer bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Marktconform salaris (wij betalen uit per 4 weken)
 • 24 vakantiedagen op fulltime basis
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een persoonlijk opleidingsbudget waarmee je vakinhoudelijke trainingen kunt volgen
 • Een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekeringen en private leaseregeling
 • Reiskostenvergoeding

 

Wat vragen wij van je

Voor deze (bij)baan zoeken we een collega die interesse heeft in, en zich goed inleest op het gebied van, de organisatie en de werkwijzen.  Je volgt de bestaande procedures maar je bent ook in staat om buiten de gebaande paden te werken en onverwachte situaties of informatieverzoeken af te handelen. Je bent proactief en kunt afwijkende of repeterende patronen herkennen en vind het leuk om over de oplossing na te denken.

Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-4 opleiding of bent bezig met een hbo opleiding
 • Je bent geduldig en kunt goed met mensen omgaan (klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij jou voorop)
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je kunt goed samenwerken en bent stressbestendig
 • Je bent bereid om bijna iedere zaterdag te werken, regelmatig op zondag een standby dienst te draaien en daarnaast 1 of 2 dagen in overleg doordeweeks inzetbaar te zijn

Geïnteresseerd? Reageer!
Heb je vragen? Neem dan contact op met Miranda Bruin, Teamleider Helpdesk, door een email te sturen naar mbruin@detailresult.nl

Solliciteer nu

Meer Projecten jaar 1:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.