Sponsoren

Onze sponsoren

Onze sponsoren zijn specialistische bedrijven die te maken hebben met de techniek. Wij zijn trots op onze sponsoren en dat laten wij ook graag zien. Bekijk op deze pagina al onze sponsoren welke opgedeeld zijn in 3 gradaties. Hoofdsponsoren, Premium sponsoren en basis sponsoren.

Wilt u ook sponsor worden? Laat je contactgegevens achter onderaan de pagina.

Hoofdsponsoren

HVC is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders. Daarnaast produceert HVC duurzame energie. Deze wordt geleverd aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. Verder ondersteunen we bij maatregelen om lokaal te verduurzamen.

ERIKS is wereldwijd actief, met een omzet van ruim 2,0 miljard euro, meer dan 450 vestigingen, ruim 8.000 werknemers en activiteiten in 28 landen op 4 continenten. In Europa is ERIKS de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverlener binnen haar vakgebied.

Premium sponsoren

KIM Plus Delta is een dynamische dienstverlener gespecialiseerd in Asset Data Management specifiek voor bedrijven met kapitaalintensieve technische installaties en bedrijfsmiddelen en is actief binnen de sectoren industrie, bouw en Fast Moving Consumer Good (FMCG).

Op negen locaties, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, biedt Hogeschool Inholland circa 80 bacheloropleidingen aan op alle vakgebieden: van gezondheidszorg tot economie, van techniek tot onderwijs.

Loders Croklaan is een bedrijf in Wormerveer dat zich bezighoudt met de productie van speciale vetten voor met name de levensmiddelenindustrie. Vetten kunnen “op maat” gemaakt worden zodat ze bijvoorbeeld een bepaald smelttraject of hardheid hebben.

Al vanaf begin jaren ‘30 biedt Biscuit International een breed assortiment koek en cake van hoge kwaliteit aan, dat op zes locaties in Nederland wordt geproduceerd voor de nationale en internationale markt. Een dynamisch familiebedrijf waar klantgericht werken, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan.

Handicare is DE specialist als het gaat om trapliften. Rechte trappen, in een draai of met een bocht: zij hebben de oplossing! Naast het leveren van nieuwe trapliften is er ook de mogelijkheid om een traplift te huren. Met een uitgebreid assortiment en het leveren van kwaliteit op maat zorgt dit bedrijf voor tevreden klanten.

De Wilde ingenieurs groep is sinds 1998 gevestigd in Beverwijk en werkt voor grote en kleine bedrijven in heel Nederland, met het accent op de regio’s midden en west. Ons team van hoog opgeleide adviseurs ondersteunt bedrijven in veiligheids-, kwaliteits- en milieuzorg.

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf met reeds 50 jaar ervaring. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard, werken wij door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren.

Hoogewerf Engineering adviseert, ontwikkelt en realiseert creatieve, duurzame en toekomstgerichte maatwerkoplossingen op het gebied van industriële automatisering en levert daarmee een bijdrage aan het succes van de klanten. Hoogewerf Engineering voert montagebegeleiding en in bedrijf name uit, in de disciplines software en hardware engineering.

Solar Group is een toonaangevende Europese sourcing- en servicesonderneming die voornamelijk actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. Onze kernactiviteit richt zich op product sourcing, waardetoevoegende services en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten.

NRG is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener. NRG produceert isotopen, verricht nucleair technologisch onderzoek, is consultant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid van nucleaire installaties en dienstverlener in stralingsbescherming. Voor overheden wordt onderzoek gedaan om kennis over nucleaire technologie te ontwikkelen.

Detailresult Groep N.V. (DRG), een bedrijf van families, exploiteert de formules Dirk en DekaMarkt. We werken dag in dag uit om het leven van klanten en elkaar iets mooier te maken. Door het aanbieden van een betaalbaar en duurzaam geproduceerd assortiment. Met tomeloze inzet om klanten meer service en gemak te bieden. En, in een fijne en verantwoorde werkomgeving voor al onze medewerkers.

Innovatie & Service van Proces- en Transportbanden Ammeraal Beltech is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop, distributie en service van proces- en transportbanden. Een onderneming die op de wereldmarkt al vele jaren een leiderspositie inneemt in lichte en middelzware toepassingen.

Klaver Technisch Bedrijf B.V. is opgericht in 1923.  Klaver Giant Groep is een groep van zeven technisch sterk gespecialiseerde, zelfstandige bedrijven. De verschillende bedrijven zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, adviseren, engineeren, leveren, installeren, implementeren en onderhouden van gebruiksvriendelijke technische installaties.

IJssel helpt vooraanstaande bedrijven in de Nederlandse productie-industrie om blijvende verbeteringen door te voeren in hun techniek, productie, onderhoud of op het gebied van Smart Industry. Daarmee zet IJssel technische innovaties in om de concurrentiepositie van productiebedrijven te verbeteren. Dit doen zij met ruim 500 mensen, van ingenieurs en bedrijfskundigen tot monteurs en andere technici. Zij hebben de kennis en ervaring met productieprocessen om innovaties door te voeren die daadwerkelijk leiden tot productieverbetering.

Als partner in duurzaam asset management helpt Compris de overstap te maken van reactief handelen naar proactief inspelen op morgen. Met een diversiteit aan oplossingen helpen zij organisaties uit verschillende branches hun asset management verder te professionaliseren. Daarbij spelen zij altijd optimaal in op de vraag van onze opdrachtgevers.

Basis sponsoren

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Traduco is een onafhankelijk adviesbureau dat opdrachtgevers helpt bij het opzetten, invoeren en borgen van Asset Management in de organisatie. Wij zijn een deskundige en betrouwbare partner die zich houdt aan haar afspraken en binnen de opdracht voldoet aan de verwachtingen.

Op een innovatie manier blaast EcarACCU gebruikte lithiumbatterijen een nieuw leven in. Dit is de eerste stap in het creeën van betaalbare energieoplossingen. Wij ontvangen diverse accupakketten uit volledige elektrische of hybride auto’s, welke wij tot op cel niveau demonteren en leveren aan onze klanten of zelf gebruiken in ons eigen product, de EcarPOWER. Onze klanten gebruiken de batterijcellen voor nieuwe toepassingen zoals energieopslagsystemen voor ziekenhuizen en scholen of het elektrificeren van oldtimers en boten.

Ook sponsor worden?

Vul je contactgegevens in en wij sturen je de mogelijkheden op van ons sponsorprogamma.