Hoofdsponsoren

HVC

HVC is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders. Daarnaast produceert HVC duurzame energie. Deze wordt geleverd aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. Verder ondersteunen we bij maatregelen om lokaal te verduurzamen.

LEES MEER

ERIKS

ERIKS is wereldwijd actief, met een omzet van ruim 2,0 miljard euro, meer dan 450 vestigingen, ruim 8.000 werknemers en activiteiten in 28 landen op 4 continenten. In Europa is ERIKS de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverlener binnen haar vakgebied.

LEES MEER

Premium sponsoren

Spruit Transmissies

Spruit Transmissies is leverancier en vertegenwoordiger van topkwaliteit industriële kettingen, aandrijfriemen, koppelingen en lagers. Zij heeft nog steeds de charmes van een familiebedrijf, maar met de voordelen die een grote industriële groep kan bieden. Sinds 2014 maakt Spruit onderdeel uit van Axel Johnson, een Zweedse industriële groep bestaande uit 90 bedrijven in 25 landen met een jaarlijkse omzet van €750 miljoen.

LEES MEER

KIM Plus Delta

KIM Plus Delta is een dynamische dienstverlener gespecialiseerd in Asset Data Management specifiek voor bedrijven met kapitaalintensieve technische installaties en bedrijfsmiddelen en is actief binnen de sectoren industrie, bouw en Fast Moving Consumer Good (FMCG).

LEES MEER

Inholland Alkmaar

Op negen locaties, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, biedt Hogeschool Inholland circa 80 bacheloropleidingen aan op alle vakgebieden: van gezondheidszorg tot economie, van techniek tot onderwijs.

LEES MEER

Bunge Loders Croklaan

Loders Croklaan is een bedrijf in Wormerveer dat zich bezighoudt met de productie van speciale vetten voor met name de levensmiddelenindustrie. Vetten kunnen “op maat” gemaakt worden zodat ze bijvoorbeeld een bepaald smelttraject of hardheid hebben.

LEES MEER

Handicare

Handicare is DE specialist als het gaat om trapliften. Rechte trappen, in een draai of met een bocht: zij hebben de oplossing! Naast het leveren van nieuwe trapliften is er ook de mogelijkheid om een traplift te huren. Met een uitgebreid assortiment en het leveren van kwaliteit op maat zorgt dit bedrijf voor tevreden klanten.

LEES MEER

De Wilde

De Wilde ingenieurs groep is sinds 1998 gevestigd in Beverwijk en werkt voor grote en kleine bedrijven in heel Nederland, met het accent op de regio’s midden en west. Ons team van hoog opgeleide adviseurs ondersteunt bedrijven in veiligheids-, kwaliteits- en milieuzorg.

LEES MEER

Elektropartners

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf met reeds 50 jaar ervaring. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard, werken wij door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren.

LEES MEER

Hoogewerf Engineering

Hoogewerf Engineering adviseert, ontwikkelt en realiseert creatieve, duurzame en toekomstgerichte maatwerkoplossingen op het gebied van industriële automatisering en levert daarmee een bijdrage aan het succes van de klanten. Hoogewerf Engineering voert montagebegeleiding en in bedrijf name uit, in de disciplines software en hardware engineering.

LEES MEER

Simon Loos

Sinds haar oprichting in 1938 is Simon Loos uitgegroeid tot een veelzijdig aanbieder van een logistieke diensten, met meer dan 30 standplaatsen en vestigingen in Nederland. Simon Loos bevindt zich dan ook al jaren in de top 20 van logistiek dienstverleners.

LEES MEER

Ammeraal Beltech

Innovatie & Service van Proces- en Transportbanden Ammeraal Beltech is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop, distributie en service van proces- en transportbanden. Een onderneming die op de wereldmarkt al vele jaren een leiderspositie inneemt in lichte en middelzware toepassingen.

LEES MEER

Klaver Giant Groep

De Klaver Giant Groep bestaat uit zeven zelfstandige bedrijven onderverdeeld in de volgende specialismen: Elektrotechniek, Klimaattechniek, Beveiliging, Telecommunicatie, ICT en Infratechniek. Gericht op vakmanschap, innovatie, kwaliteit en op de hoogst mogelijke erkenningen in de eigen markt. Techniek voor en door de mens!

LEES MEER

NRG

NRG is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener. NRG produceert isotopen, verricht nucleair technologisch onderzoek, is consultant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid van nucleaire installaties en dienstverlener in stralingsbescherming. Voor overheden wordt onderzoek gedaan om kennis over nucleaire technologie te ontwikkelen.

LEES MEER

Baker Hughes

Baker Hughes is een amerikaans bedrijf dat in 2017 is samengegaan met General Electric. Baker Hughes zit als sinds 1982 in Nederland en werkt dan ook met grote namen binnen de markt als Exxonmobil, Shell, BP, Total en Chevron.
Baker Hughes draagt groots bij aan de energietransitie. Zaken als duurzaamheid en milieu zitten in de bedrijfscultuur gebrand. Baker Hughes werkt niet alleen in de gas en olie, maar ook in groene energie met windmolens, geothermie, turbines en nog veel meer.

LEES MEER

DFW Europe

DFW Europe is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en installeren van crematorium installaties voor zowel humane- als (huis)dieren crematoria. Moderne lijkverbranding met een hoge mate van innovatie, energie efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid spelen bij DFW Europe een belangrijke rol.

LEES MEER

Solar Nederland

Solar Group is een toonaangevende Europese sourcing- en servicesonderneming die voornamelijk actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair en ventilatietechniek. Onze kernactiviteit richt zich op product sourcing, waardetoevoegende services en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten.

LEES MEER

Uw bedrijf

Wilt u ook onze studievereniging sponsoren? Klik dan op de onderstaande link om hierover contact met ons op te nemen.

NEEM CONTACT OP

Basissponsoren

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

LEES MEER

Traduco

Traduco is een onafhankelijk adviesbureau dat opdrachtgevers helpt bij het opzetten, invoeren en borgen van Asset Management in de organisatie. Wij zijn een deskundige en betrouwbare partner die zich houdt aan haar afspraken en binnen de opdracht voldoet aan de verwachtingen.

LEES MEER