Klaver Giant Groep

De Klaver Giant Groep bestaat uit zeven zelfstandige bedrijven, gevestigd in Noord-Holland en onderverdeeld in de volgende specialismen: Elektrotechniek, Klimaattechniek, Beveiliging, Telecommunicatie, ICT en Infratechniek. Alle technische gebouw gebonden installaties worden door ons ontworpen, geïnstalleerd, beheerd en onderhouden. Gericht op vakmanschap, innovatie, kwaliteit en op de hoogst mogelijke erkenningen in de eigen markt. Om dit samen waar te kunnen maken, vinden wij het belangrijk dat mensen de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Techniek voor en door de mens!

Jong talent is voor de Klaver Giant Groep erg belangrijk. Daarom bieden wij stagiairs, afstudeerders, starters en jongeren die leren en werken tegelijk de kans om zich bij ons op te leiden in diverse vakgebieden en voor diverse functies.

Want jouw talent is onze toekomst!

(Afstudeer) Stages

Een stage bij ons is dé manier om ervaring op te doen in de praktijk. Je werkt als volwaardige collega mee en krijgt de kans om met alle facetten van een project kennis te maken. Wij hebben diverse stagemogelijkheden binnen onze 7 bedrijven. Wil je stage lopen bij ons? Geef dan aan waar je interesses liggen en wat je plannen zijn zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Starters

Ben jij net afgestudeerd en ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn om bij ons te werken? Wij bieden een grote diversiteit aan vacatures en mogelijkheden om binnen onze groep te werken aan verdere persoonlijke en professionele groei. De perfecte start van jouw loopbaan.

Interesse? Bekijk de vacatures via www.giant.nl of neem contact met ons op via hr@klavergiant.nl.

Premium sponsor