EFC Filtration

EFC Industrial Filtration BV uit Alkmaar is specialist op het gebied van lucht-, gas- en vloeistoffiltratie en milieutechniek. Wij leveren, installeren en adviseren u over elk filterprobleem en houden daarbij de investeringskosten, de “cost of ownership” en de kosten van eventuele afvalproducten zo laag mogelijk.

EFC bestaat uit een hecht team van goed opgeleide en enthousiaste mensen. Zowel op kantoor als in de buitendienst. Wij leveren snel vanuit een groot magazijn door heel Nederland en beschikken over een zeer breed assortiment van zowel lucht-, gas- als vloeistoffilters. De wens van veel bedrijven om zoveel mogelijk zaken te doen met één leverancier (single sourcing), wordt door ons vervuld.

Kennis en ervaring
Het doel van EFC is om op basis van kennis van filtratie en ervaring in vele processen de beste oplossing te bieden voor filtratieproblemen. In een eigen laboratorium voeren wij onderzoek en engineering uit. Samen met de fabrikanten die wij vertegenwoordigen, kan elke oplossing compleet worden berekend en ontworpen. Installaties en onderhoud kunnen door de monteurs van EFC worden uitgevoerd.

Kwaliteitsproducten
Klanten stellen hoge eisen aan EFC. Daarom stellen wij hoge eisen aan onszelf en de producten. We werken met toeleveranciers die op hun gebied de beste filters produceren. De filters worden getest volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden die in de industrie gebruikt worden.

Preventief onderhoud
In overleg kunnen alle filterinstallaties door EFC worden onderhouden. Door tijdige wisseling van filters en periodiek onderhoud van leidingsystemen, kleppen, pompen, ventilatoren en andere componenten, worden calamiteiten vermeden. Bovendien is de werking van filtratiesystemen hierdoor optimaal. Gebruikte filters kunnen door EFC worden afgevoerd.

Ga naar de website en neem contact op met de medewerkers van EFC Industrial Filtration www.efcfiltration.com

Premium sponsor