Spruit Transmissies

Spruit Transmissies is leverancier van topkwaliteit industriële kettingen, aandrijfriemen, koppelingen en lagers. Spruit vertegenwoordigt toonaangevende producenten zoals Iwis, Contitech, Timken, Megadyne, NSK en Rexnord. Sinds haar oprichting in 1981 staat Spruit bekend in de markt als specialist en troubleshooter. Specialistische kennis, klantgerichtheid en de absolute wil om de verwachting van de klant te overtreffen, zijn kenmerken van Spruit die wij koesteren en blíjven ontwikkelen!

Spruit Transmissies heeft nog steeds de charmes van een familiebedrijf, maar met de voordelen die een grote industriële groep kan bieden. Sinds 2014 maakt Spruit onderdeel uit van Axel Johnson International’s business group ‘Industrial Solutions’. Axel Johnson International is een Zweedse industriële groep bestaande uit 90 bedrijven in 25 landen met een jaarlijkse omzet van €750 miljoen.

Een gecertificeerd leerbedrijf en jarenlange ervaring op het gebied van stagebegeleiding geven een garantie op een succesvolle stageperiode. Spruit zal zich in de drastisch veranderende markt moeten ontwikkelen in het daadkrachtig en doelgericht implementeren en effectueren van doorgevoerde veranderingen en uitgeschreven plannen. Met name de hulp vanuit een tweede- of afstudeerstage kan Spruit goed gebruiken. Neem gerust contact op of kom langs en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Waarom Spruit Transmissies;

  • Cultureel hoogstaand
  • Sensationeel uitdagend
  • Absurde doorgroeimogelijkheden
  • Buitengewoon aandachtig
  • Ervaring in talent
  • Bijzonder indrukwekkend

“Spruit Transmissies  –  Kracht in Overdracht”

http://www.spruit.nl/

Premium sponsor